Võrtsjärve vastaskallas meelitab juustulõhnaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pajumäe talu juust on tehtud õnneliku lehma suvisest piimast.
Pajumäe talu juust on tehtud õnneliku lehma suvisest piimast. Foto: Marko Saarm / Sakala

Täna kell 12 algab Rannu rahvamaja parklas ja pargis teine Võrtsjärve juustufestival.

Rannu rahvamaja juhataja ja ürituse korraldaja Liis Jaamets ütles, et sellega väärtustatakse väiketootjaid ja propageeritakse Eesti toitu.

Kui mullu osalesid festivalil ka Eesti suured juustutööstused, siis tänavu on väljas seitse kodumaist talujuustu tootjat ja üks Hollandi käsitööjuustude pakkuja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles