Veteranide seeria on poole peal

, spordiveteran
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hilja Bakhoff on Viljandimaa spordiveteranide heitealade seeriavõistluse kahe etapi järel parim naine mõlemas võistlusarvestuses.
Hilja Bakhoff on Viljandimaa spordiveteranide heitealade seeriavõistluse kahe etapi järel parim naine mõlemas võistlusarvestuses. Foto: Aivar Hommik

Neljast etapist koosneval Viljandi spordiveteranide koondise heitealade seeriavõistlusel selgitatakse välja tugev heitja ja mitmekülgne heitja. Tugeva heitja tulemuseks arvestatakse kolmel etapil parimaks osutunud ala punktid ja mitmekülgse heitja tulemuseks on kõigil etappidel kogutud punktide summa. Kõik vanuseklassid võistlevad omavahel rahvusvahelise punktitabeli alusel. 

Teisipäeval Viljandi staadionil peetud seeria teisele etapile oli kogunenud Viljandimaa heitjate paremik. Kolme tunni oli viis heiteala sooritatud ja etapi parimad selgunud. Meestest sai viie ala kokkuvõttes suurima punktide arvu, 3780, Arvo Nurm (vanuseklass M-65) ja naistest 3835 punkti Tartu esindaja Mare Külv (N-55). Tugevaima tulemuse punktitabeli alusel saavutasid Arvo Nurm kuulitõukes (5 kg) 12.09 ja naistest Hilja Bakhoff vasaraheites (2 kg) 19.60.

Sarja järgmised kaks etappi peetakse 18. augustil ja 15. septembril kell 18 Viljandi staadionil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles