Sakala võitis nelja klubi matši

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval oli Paikuse spordihoones lauatennisematš, millel võtsid mõõtu Pärnu Vint-90, Viljandi Sakala, Keila Pinksiproff ja Kuressaare lauatenniseklubi esindus. Esimest korda osalema kutsutud viljandlastel õnnestus kohtumine võita.

Võistkonda kuulusid kolm naist ja üheksa meest. Viljandi klubi mängis seekord koosseisus Julia Kirpu, Getter Põru, Kerli Kislõi, Rivo Saaremäe, Timo Teras, Raini Tsäko, Kert Villems, Rainer Valo, Priit Vihuri, Marek Susi, Rauno Põru ja Marko Kiivikas. Mehed olid jaotatud tugevuse järgi kolme kolmeliikmelisse meeskonda, kes kõik mängisid omavahel läbi. Niimoodi kogunes päeva lõpuks kõigile võistlejatele üheksa kohtumist. 

Viljandi lauatenniseklubi Sakala esindus võitis 31:5 Kuressaaret ja 29:7 Keilat. Kohtumine võõrustaja Pärnu Vint-90-ga lõppes 18:18 viigiga. Parem võitude arv andis ka võitjakarika viljandlastele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles