Viljandlastele terendab sügisel euromäng Kreekas

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel hooajal võitluslike mängude ja magusate võitudega ohtralt poolehoidjaid juurde soetanud Viljandi käsipallimeeskond teeb tänavu kaasa Euroopa Challenge’i sarjas ning kohtub seal loosi tahtel alustuseks Kreeka eelmise hooaja viienda meeskonnaga.
Eelmisel hooajal võitluslike mängude ja magusate võitudega ohtralt poolehoidjaid juurde soetanud Viljandi käsipallimeeskond teeb tänavu kaasa Euroopa Challenge’i sarjas ning kohtub seal loosi tahtel alustuseks Kreeka eelmise hooaja viienda meeskonnaga. Foto: Marko Saarm / Sakala

Teisipäeval loositi Viinis Euroopa käsipalli föderatsiooni peakorteris Challenge Cupi esimesed vastased. Mullune Eesti karikavõitja Viljandi HC alustab sarja AO Poseidon Loutrakiou vastu mängides.

Loosi tahtel on esimese mängu kodusaali eelis eelmise hooaja Kreeka meistrivõistluste viienda meeskonna päralt. Mängud on kavandatud 10. või 11. oktoobriks ning korduskohtumine Viljandisse 17. või 18. oktoobriks.

Viljandi käsipallimeeskonna peatreeneri Marko Koksi sõnul on enne hooaja algust infot vastase kohta väga napilt. Päev pärast loosimist oli ta leidnud internetist mõned videokatked Poseidoni mullustest mängudest ning teab sedagi, et klubisse kuulus kaks Balkani maadest pärit võõrleegionäri. «Tundub mängitav vastane olevat,» nentis Marko Koks. «Eks paista, kas või kuidas mängud teoks saavad.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles