Kümme päeva karusselli on naabritele liig

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõbustuspargi platsi vahetus läheduses elav Luule Objartel ei ole rahul linnavalitsusega, et too andis tivolile loa tegutseda tervelt kümme päeva. Ta toonitas, et lõbustuspark on iseenesest kogukonnale vajalik, aga nii pikalt suurt müra välja kannatada on kohalikele liig.
Lõbustuspargi platsi vahetus läheduses elav Luule Objartel ei ole rahul linnavalitsusega, et too andis tivolile loa tegutseda tervelt kümme päeva. Ta toonitas, et lõbustuspark on iseenesest kogukonnale vajalik, aga nii pikalt suurt müra välja kannatada on kohalikele liig. Foto: Kris Süld / Sakala

«Mul on 14 päeva puhkus ja neist kümnel päeval on tivoli,» on Viljandis Tallinna tänava ja Maramaa puiestee nurgal elav Luule Objartel pahane. 

Ta ei ole pahane aga tivoli, vaid linnavalitsuse peale, sest nii pikaks ajaks kärarikkale lõbustuskohale tegevusluba andes pidanuks linn tema hinnangul ümbruskonna inimeste arvamust küsima.

«Tivoli on iseenesest väga tore. Laupäeval käisin seal lastelastega isegi ja lõbutsesime mitu tundi,» rõhutas Luule Objartel. Ta lisas, et nii tema kui majanaabrid kolmest ülejäänud korterist on tolerantsed inimesed ning varasematel kordadel, kui rändav lõbustuspark on naaberkinnistule püsti pandud kolmeks päevaks, on nad suhtunud sellesse kui kogukonna seisukohast vajalikku ettevõtmisesse, mille nimel tuleb paar mürarikast päeva ära kannatada. Seekord aga on raekojas asjaajamine majarahva üksmeelse arvamuse kohaselt untsu läinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles