Kalju ennast üllatada enam ei lubanud

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäevast kuulub viljandlane Oskar Berggren (nr 3) FC Flora klubi nimekirja. Esialgu liitub 17-aastane mängumees Tallinna klubi duubelmeeskonnaga. Pilt on tehtud 26. juunil Viljandis peetud kohtumisel, kui Tulevik alistas Nõmme Kalju.
Esmaspäevast kuulub viljandlane Oskar Berggren (nr 3) FC Flora klubi nimekirja. Esialgu liitub 17-aastane mängumees Tallinna klubi duubelmeeskonnaga. Pilt on tehtud 26. juunil Viljandis peetud kohtumisel, kui Tulevik alistas Nõmme Kalju. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond sai esmaspäeva õhtul Tallinnas Hiiu staadionil asetleidnud meistriliiga kolmanda ringi avakohtumises oma hooaja kolmanda sauna, kui pidi tunnistama Nõmme Kalju 4:0 paremust.

Kui samad meeskonnad kuu aega varem viimati omavahel vastamisi olid, sai Tulevik üllatusliku ja mälestusväärse 1:0 võidu. Seekord püsis viigiseis 43. minutini, kui Ats Purje lähilöögist teelesaadetud palli vastu oli võimetu Viljandi väravas varasemates olukordades ilusaid tõrjeid teinud Karl-Romet Nõmm.

Avapoolajal nimekatele külalistele mitte ootuspärase umbkaitse, vaid suhteliselt lahtise formatsiooniga vastu läinud Tulevik lagunes täielikult teise poolaja alguses: Kalju lõi üheksa minuti jooksul mängleva kergusega kolm vastuseta väravat ning sai teenitud seljavõidu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles