Käsipallurid kohtuvad Euroopa sarja avaringis Kreeka klubiga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käsipallimeeskond alistas kolmapäeval teist korda järjest Põlva Serviti esinduse. Tituleeritud vastane pidi tunnistama Viljandi HC üheväravalist paremust nagu ka detsembris karikavõistluste poolfinaalis.
Viljandi käsipallimeeskond alistas kolmapäeval teist korda järjest Põlva Serviti esinduse. Tituleeritud vastane pidi tunnistama Viljandi HC üheväravalist paremust nagu ka detsembris karikavõistluste poolfinaalis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Teisipäeval loositi Viinis Euroopa käsipalli föderatsiooni peakorteris Challenge Cupi esimesed vastased. Mullune Eesti karikavõitja Viljandi HC alustab sarja AO Poseidon Lotrakiou vastu.

Loosi tahtel on esimese mängu kodusaali eelis eelmise hooaja Kreeka meistrivõistluste viienda meeskonna päralt. Mängud on kavandatud 10. või 11. oktoobriks ning korduskohtumine Viljandisse 17. või 18 oktoobriks.

Viljandi HC peatreeneri Marko Koksi sõnul võib eeldata, et tegemist on üpris mängitava vastasega, aga enne hooaja algust on infot tema kohta siiski väga napilt. «Eks paista, kas või kuidas mängud teoks saavad,» lausus Koks.

Viljandi HC ja AO Poseidon Lotrakiou paari võitja läheb järgmises voorus kokku itaalia meeskonnaga Pallamano Pressano.

Viljandi HC on juba nädala jagu hooajaks valmistunud. «Mulluse hooaja koosseis on jäänud samaks, praegu treenib meiega ka kaks hooaega Soomes mänginud Kristo Voika,» lausus Marko Koks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles