Sakala võistkond võitis nelja klubi matši

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raini Tsäko
Raini Tsäko Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval oli Paikuse spordihoones lauatennisematš, millel võtsid mõõtu Pärnu Vint-90, Viljandi Sakala, Keila Pinksiproff ja Kuressaare lauatenniseklubi esindus. Esimest korda osalema kutsutud viljandlastel õnnestus matškohtumine võita.

Võistkonda kuulus kolm naist ja üheksa meest. Viljandi klubi mängis seekord koosseisus Julia Kirpu, Getter Põru, Kerli Kislõi, Rivo Saaremäe, Timo Teras, Raini Tsäko, Kert Villems, Rainer Valo, Priit Vihuri, Marek Susi, Rauno Põru ja Marko Kiivikas. Mehed olid jaotatud tugevuse järgi kolme kolmeliikmelisse meeskonda, kes kõik mängisid omavahel läbi. Niimoodi kogunes päeva lõpuks kõigile võistlejatele üheksa kohtumist.

Viljandi lautenniseklubi Sakala esindus võitis 31:5 Kuressaaret ja 29:7 Keilat. Võõrustaja Pärnu Vint-90-ga lõppes kohtumune 18:18 viigiga. Parem võitude arv andis ka võitjakarika Viljandi võistkonnale.

Viljandi lauatenniseklubi Sakala juhi Peeter Allikoja sõnul sai selline tore mõõduvõtt teoks viiendat aastat, viljandlased aga kutsuti tänavu kaasa tegema ühe klubi loobumise tõttu. Järgmisel suvel korraldab võistlust Viljandi klubi Sakala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles