Noored jagasid Viljandi rannas viimaseid karikapunkte

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlanna Kristiine Miilen (vasakul) koos Ingris Suviga lõpetas karikasaja Viljandis mängitud U-20 etapi teise kohaga.
Viljandlanna Kristiine Miilen (vasakul) koos Ingris Suviga lõpetas karikasaja Viljandis mängitud U-20 etapi teise kohaga. Foto: volley.ee

Reedel algas Viljandis noorte rannavõrkpalli karikavõistluste neljas etapp, mis on ühtlasi tänavuse suve viimane enne 31. juulil Pärnus algvaid Eesti meistrivõistlusi.

Viljandi turniiri avapäeval oli võistlustules U-20 vanuseklass. Noormeeste turniiril saavutasid esikoha kahe esimese etapi parimad Dmitri Korotkov ja Reimo Reimand. Silver Maar ja Mart Toom tulid teiseks ja eelmise etapi võitjad Karl Stamm ja Silver Vaino kolmandaks. Sarja kokkuvõttes teenisid esikoha Korotkov ja Reimand. Stamm ja Vaino hõivasid teise ning Maar ja Toom kolmanda koha.

Sama vanuseklassi neidude Viljandi etapi võitsid Heleene Hollas ja Liisa Soomets, kes olid edukaimad ka kolmel esimesel osavõistlusel. Kristiine Miilen ja Ingris Suvi said hõbe- ning Gerli Gull ja Silvia Pertens pronksmedali.

Sarja kokkuvõttes tulid esimeseks Hollas ja Soomets, kellele järgnesid teisel kohal lõpetanud Gull ja Pertens ning kolmanda koha teeninud Miilen ja Suvi. 

Laupäeval jätkus U-18 ja U-14 vanuseklassi rannavõrkpalli karikavõistlus. 18-aastaste poeglaste Viljandi etapil näitasid parimat mängu Dmitri Korotkov ja Reimo Reimand. Silver Maar ja Mart Toom tulid teiseks ning Karl Henri Kais ja Madis Parrol kolmandaks. Sarja kokkuvõttes oli esikolmik sama. Sama vanade tütarlaste esikoha vääriliselt esinesid kahe esimese etapi võitjad Gerli Gull ja Silvia Pertens. Eelmise osavõistluse edukamad Laura Jõgi ja Ingrid Kiisk olid seekord teised ning Kertu Laak ja Karmen Mereküla kolmandad. Täpselt samas järjestuses lõpetasid nad ka sarja kokkuvõttes.

Kuni 14-aastaste poiste esikoha võitsid Kaur Erik Kais ja Rasmus Meius, kellele järgnesid teise koha saavutanud Mathias Külvi ja Rauno Haidla ning kolmandal kohal lõpetanud Meris Pärna ja Sander Pärna. Sama nägi esikolmik välja sarja kokkuvõttes.

U-14 tüdrukute Viljandi turniiri esikoha said Karoliina Käen ja Berit Marie Sügis. Eva-Lotta Sikka ja Gerda Schotter järgnesid teise ning Anni-Ly Abel ja Keiti Kruusmann kolmanda kohaga. Sarja kokkuvõttes olid parimad Käen ja Sügis. Abel ja Kruusmann tulid teiseks ning Sikka ja Schotter kolmandaks.

Pühapäeval selgusid Viljandi etapil paremad 16-aastaste klassis. Noormeeste turniiril võidutsesid Märt Tammearu ja Mattias Metsna. Ilian Helendi ja Nikolai Tšuhnenkov tulid teiseks ning Hergo Hansman ja Markus Helde kolmandaks.

Sarja kokkuvõttes nägi esikolmik välja järgmine: 1. Mattias Metsna ja Märt Tammearu, 2. Rasmus Meius ja Tony Tammiksaar, 3. Hergo Hansman ja Markus Helde.

Sama vanade tütarlaste esikoha hõivasid Viljandis Kertu Kollo ja Jade Šadeiko, kellele järgnesid teise koha saajad Triin Liivaru ja Johanna Maar ning kolmandaks tulnud Krislin Elis Varul ja Siiri Mari Sikk. Sarja kokkuvõttes võtsid üldvõidu Johanna Maar ja Triin Liivaru, Maria Säästla ja Annika Holland olid teised ning Kertu Jõgi ja Nathalie Anett Haidla kolmandad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles