Bangalo – mõnusalt vaba koht neile, kel aega on

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paadisillaga otsapidi järve ulatuvas Bangalos on mõnus kaunist vaadet nautida. Sinna sööma minnes tuleks aga arvestada, et toit ei pruugi väga kiiresti lauda jõuda. Kui puhkajatele see ehk muret ei tee, siis tööinimestel võib lõunapausist napiks jääda.
Paadisillaga otsapidi järve ulatuvas Bangalos on mõnus kaunist vaadet nautida. Sinna sööma minnes tuleks aga arvestada, et toit ei pruugi väga kiiresti lauda jõuda. Kui puhkajatele see ehk muret ei tee, siis tööinimestel võib lõunapausist napiks jääda. Foto: Hans Väre / Sakala

Bangalo terrassilt on Viljandi järvele isegi veidi parem vaade kui eelmisel nädalal Sakala toiduarvustuse rubriigis kajastamist leidnud Rannakohvikust, mis asub mõnisada meetrit eemal. Ja menüügi on natuke pikem – vähemalt esmapilgul. 

Eelmise nädala kolmapäeval kell pool kaks, kui toimetuse toidutiim lõunale saabub, on vaade küll vinge nagu alati, kuid menüü väljareklaamitust natuke lühemaks jäänud. Lõunaajast hoolimata ei ole kebabiliha veel valmis ja sellega öeldakse minevat pool tundi. Tööinimesele on see liiga pikk aeg oodata, sestap tõmbame kaks toekamat rooga, kebabiprae (viis eurot) ja -rulli (neli eurot), valikust mõttes maha.

Vanemtoimetaja Rannar Raba ja arvamuspealik Karl-Eduard Salumäe, kes mõlemad on kebabile silma heitnud, otsustavad vastavalt topeltportsu pelmeenide (kokku neli eurot) ja hamburgeri (kolm eurot) kasuks. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles