Viljandi sõlmib korvpalliliiduga koostöölepingu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna enne kell 18 Viljandi spordihoones algavat Eesti ja Taani korvpalli maavõistluse kohtumist kirjutavad Viljandi abilinnapea Ardo Agasild ja Eesti korvpalliliidu president Jüri Ratas alla koostöölepingule.

Lepingu eesmärk on arendada korvpalli Viljandi linnas ja maakonnas, et muutas seda noortele atraktiivsemaks. Viljandi abilinnapea Ardo Agasilla sõnul on plaan koostöös korvpalliliiduga rajada lasteaedadesse minikorvpalliplatsid ja korrastada olemasolevaid platse.

Kevadel õppis Viljandi spordikoolis korvpalli rohkem kui 90 noort, mis on üle aastate hea näitaja. «See annab alust optimismiks ja näitab, et korvpall on Viljandis tõusuteel,» selgitas Agasild ja lisas, et lähiaastatel võiks meeste korvpalli teise liigaga taas liituda mõni Viljandi võistkond, et pakkuda siinsetele noortele mängijatele väljundit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles