Viljandi sõlmib korvpalliliiduga koostöölepingu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna enne Eesti ja Taani korvpalli maavõistluse algust kirjutavad Viljandi abilinnapea Ardo Agasild ja Eesti korvpalliliidu president Jüri Ratas alla koostöölepingule.

Lepingu eesmärk on korvpalli arendamine Viljandi linnas ja maakonnas, muutes seda noortele atraktiivsemaks. Viljandi abilinnapea Ardo Agasilla sõnul on plaan koostöös korvpalliliiduga rajada lasteaedadesse minikorvpalliplatsid ja korrastada olemasolevaid platse.

Abilinnapea sõnul õppis kevadel Viljandi spordikooli korvpalli üle 90 noore, mis on üle aastate hea näitaja. «See annab alust optimismiks ja näitab, et korvpall on Viljandis tõusuteel,» selgitas Agasild. Tema sõnul võiks lähiaastatel meeste korvpalli teise liigaga taas liituda mõni Viljandi võistkond, et pakkuda siinsetele noortele mängijatele väljundit.

Korvpalliliidu president Jüri Ratas tähendas, et tunneb rõõmu linnavalitsuse soovi üle korvpalli edendada. Tema sõnul on Viljandi Eesti korvpallikaardil olnud läbi ajaloo tähtis punkt ning vahepealsete aastate kaldumine kaardi valgeks laiguks on olnud äärmiselt kahetsusväärne.

«Rahvuskoondise mängud mullu ja täna on hea tahte märk, et korvpalli Viljandis populariseerida, tuua siinsele rahvale lähemale,» lausus Jüri Ratas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles