Taibukate teaduskool kutsub registreerima

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loodusteaduste täiendõpet pakkuv taibukate teaduskool asutati aasta tagasi ja pärjati tänavu veebruaris Viljandi lastesõbraliku ettevõtmise tiitliga.
Loodusteaduste täiendõpet pakkuv taibukate teaduskool asutati aasta tagasi ja pärjati tänavu veebruaris Viljandi lastesõbraliku ettevõtmise tiitliga. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi taibukate teaduskool registreerib juuli lõpuni eelseisvaks õppeaastaks loodusainetest huvitatud lapsi.

Teaduskool kutsuti möödunud aastal ühiskondliku algatusena ellu selleks, et toetada Viljandi linna ja maakonna V–IX klasside õpilaste arengut ning aidata nende andeid avastada. «Tahame, et meie targad lapsed oskaksid teha õigeid valikuid ning saada seeläbi õnnelikeks täiskasvanuteks,» sedastas teaduskooli eestvedaja, füüsikaõpetaja Lilian Tambek.

Teaduskool töötab selle nimel, et lastel oleks huvitavam ja kergem loodusaineid ja matemaatikat õppida. Selleks pakutakse võimalust vahetutest kogemustest lisateadmisi omandada oma aine heade asjatundjate käe all. «Kogemused on ikka parim õppevahend, mistõttu saavad meie poisid ja tüdrukud palju ise oma kätega meisterdada. Ärgitame lapsi meie juures tekkinud mõtteid edasi arendama ning tekitama uudishimu, tehes keerulisena näivad asjad lihtsaks,» jätkas Tambek.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles