Juhtkiri. Südasuvine poliitika

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sakala

Viljandi linnavolikogu sotsiaaldemokraatide rühma soov kutsuda kokku erakorraline koosolek, et arutada abilinnapea Ardo Agasilla tegevust Jakobsoni kooli hoolekogu ja direktori vahel puhkenud konfliktis, lisab südasuvesse annuse põnevust. On küll ebatõenäoline, et sotside ettepanek koguneda 22. juulil rahuldatakse, kuid kehtestatud korrast tulenevalt peab volikogu esimees koosoleku ühe kuu jooksul siiski kokku kutsuma. Teisisõnu: varem või hiljem istutakse maha ja võetakse Agasilla tegevus pulkadeks.

Sotsiaaldemokraadid ütlevad oma avalduses, et linnavolikogu nimetatud hoolekogu liige, abilinnapea Ardo Agasild on põhjustanud suure osa tekkinud segadusest. Lühidalt öeldes on sotside sõnum see, et Ardo Agasild ei tee oma tööd või vähemalt ei tee seda hästi. Nad leiavad, et ta ei olnud Jakobsoni kooli direktori Eero Järvekülje lahkumisega päädinud vastasseisu puhul oma ülesannete kõrgusel ning jättis reageerimata seal, kus seda vaja oli.

Ka Sakala on seda meelt, et Jakobsoni kooli raputanud skandaalis peitub vastuseta küsimusi, mille fookuses näib olevat just Agasild. Neile küsimustele tuleb igal juhul aus ja avalik vastus anda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles