Viljandi sotsid tahavad erakorralisel istungil abilinnapealt aru pärida

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Opositsioon tahab erakorralisel istungil hakata esitama küsimusi abilinnapeale Ardo Agasillale ning kaaluda tema ametisse sobivust.
Opositsioon tahab erakorralisel istungil hakata esitama küsimusi abilinnapeale Ardo Agasillale ning kaaluda tema ametisse sobivust. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi volikogu sotsiaaldemokraadid saatsid kolmapäeval volikogu esimehele avalduse, et kutsuda 22. juuliks kokku erakorraline istung, millel nad tahavad pärida abilinnapealt Ardo Agasillalt aru tema tegevuse kohta Jakobsoni kooli hoolekogus ja tegevusetuse kohta kahele koolile uue direktori leidmisel.

Nii volikogu esimehele Peep Arule kui linnapeale Ando Kivibergile tuli avaldus ootamatult. Aru teatas, et on praegu Viljandist eemal ning tutvub avaldusega õhtul, kui on taas koju jõudnud.

Ando Kiviberg polnud Sakala küsimise hetkeks samuti avaldusega kursis. „Niipalju kui ma esimese hooga avaldusest aru saan, ei näe ma põhjust, miks erakorralist istungit peaks nii kiirelt kokku kutsuma,” vastas ta pärast ajakirjanikult saadud kiirülevaadet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles