Minister hoidus haiglas käies targu suurtest sõnadest

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervise- ja tööminister Rannar Vassiljevi sõnul pole riigil kavas maakondlikke üldhaiglaid suurte kliinikumidega vägisi ühendada. Küll aga peab ta meditsiini arenemist ja rahvastiku hõrenemist arvestades vältimatuks, et nende koostöö tiheneb veelgi.
Tervise- ja tööminister Rannar Vassiljevi sõnul pole riigil kavas maakondlikke üldhaiglaid suurte kliinikumidega vägisi ühendada. Küll aga peab ta meditsiini arenemist ja rahvastiku hõrenemist arvestades vältimatuks, et nende koostöö tiheneb veelgi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Teisipäeval Viljandis käinud tervise- ja tööminister Rannar Vassiljev tunnistas nagu mitu tema eelkäijat, et siinne haiglahoone on oma aja ära elanud ning ravitingimuste ajakohastamiseks tuleb midagi ette võtta. Samas hoidus ta uut maja lubamast.

Rannar Vassiljev, mida te Viljandi haiglas tegite ja millest siinsete juhtidega rääkisite?

Ennekõike oli see tutvumis­visiit. Viljandi haigla pole päris tavaline üldhaigla, sest siin pakutakse muu hulgas selliseid teenuseid, millel on laiem, vaat et üle-eestiline kandepind. Pean silmas eeskätt psühhiaatriat ja mõnuainetest sõltuvuses olevate inimeste ravi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles