Ehitusest saab parandus

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uueveski trepi uuendamiseks on tehtud mitu plaani. Ümberehituse asemel hakatakse seda nüüd parandama, selleks võetakse šnitti Trepimäest, mille paarkümmend aastat tagasi ehitatud astmestik on tänini kenasti vastu pidanud.
Uueveski trepi uuendamiseks on tehtud mitu plaani. Ümberehituse asemel hakatakse seda nüüd parandama, selleks võetakse šnitti Trepimäest, mille paarkümmend aastat tagasi ehitatud astmestik on tänini kenasti vastu pidanud. Foto: Kris Süld

Pool aastat kavandatud ümberehituse asemel hakatakse Uueveskil hoopis vana trepistikku parandama. 6000 euro eest tellitud projekt muutub kasutuks ning töö kavandamine algab otsast.

Uue idee autori, ettevõtja ja volikogu liikme Jaak Sule sõnul peaks aasta lõpuks Uueveskil valmima trepp, mis on samade mõõtmetega kui praegune ning mille rajamiseks kasutatakse olemasolevaid konstruktsioone. Kui ehitus lõpeb, peaks see suurel määral meenutama Trepimäe puidust astmestikuga treppi.

«Kandekonstruktsioon on suhteliselt heas seisus ja kestva iseloomuga, valada tuleks uued platvormid ning terasosadele paigaldada lehtpuidust astmed,» võttis Sulg uuendustöö lühidalt kokku ning lisas, et trepi kuju jääb suuresti samaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles