Tuleviku hooaeg on jõudnud poole peale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmises voorus kodus Florale 0:4 kaotanud Viljandi Tulevik paikneb meistriliiga kahe esimese ringi järel turniiritabelis kõrgel seitsmendal kohal.

Esmaspäevaõhtune kohtumine Tuleviku ja Tallinna Flora vahel Viljandi linnastaadionil ligi 500 pealtvaataja ees pakkus ootuspärast mängupilti ning loogilise lõpptulemuse – vähemalt neljaväravaline peakski täisprofessionaalide ning suhteliselt kogenematute amatööride vahelise võistluse lõppskoor olema. Eriti veel, kui selline mõõduvõtt leiab aset õhtul pärast pikka tööpäeva.

Tuleviku kaitsev mängujoonis toimis 12. minutini, kui lühidalt lahti mängitud nurgalöögi olukorras sai Rauno Sappinen palliga rahulikult trahvikasti nurgani liikuda ning värava poole tulistada. Tema nõrk pealelöök veeres läbi meestesumma ning väravavaht Martti Puolakaineni nina eest üle väravajoone.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles