Sotsiaaldemokraadist minister: praegune valitsus ja koalitsioon kestavad kenasti edasi

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervise- ja tööminister Rannar Vasiljev.
Tervise- ja tööminister Rannar Vasiljev. Foto: Elmo Riig

Sotsiaaldemokraatlikku erakonda kuuluva tervise- ja tööminister Rannar Vassiljevi sõnul pole mõtet tema erakonna esimehe Jevgeni Ossinovski ja Keskerakonna liidri Edgar Savisaare eilsest kohtumisest liiga kaugele ulatuvaid järeldusi teha.

«Selles ei ole midagi erakordset, kui kahe erakonna esimehed kohtuvad ja vestlevad – eriti olukorras, kus üks neist on pidanud tervislikel põhjustel pikka aega tegevpoliitikast eemal olema. Jevgenil on meie erakonna uue esimehena olnud võimalus kõigi teiste erakondade esimeestega kohtuda, aga ilmselt oli see nüüd esimene võimalus Savisaarega rääkida,» sõnas teisipäeval Viljandi haiglas tutvumisvisiidil käinud Vassiljev.

«Mis puudutab nende jutuajamise sisu, siis ei saa ma seda kommenteerida, sest pole sellest Jevgeniga rääkinud. Küll võin kinnitada, et sellest ei tasu liiga kaugele ulatuvaid järeldusi teha. Praegune koalitsioon ja valitsus kestavad kenasti edasi. Pole mõtet uskuda spekulatsioone, justkui kirjutaks keegi kusagil salaja mingeid uusi mõtteid paberile,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles