Asfaldipakkujatele ei meeldinud ajakirjanike tähelepanu kohe põrmugi

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile keskpäeval käisid Mainori keskuse tagahoovis asfaldipaneku ettevalmistused. Kohapeal viibis ka keskuse omanik Raul Alliksaar (paremal), kes avaldas lootust, et õhtuks on töö kenasti valmis.
Eile keskpäeval käisid Mainori keskuse tagahoovis asfaldipaneku ettevalmistused. Kohapeal viibis ka keskuse omanik Raul Alliksaar (paremal), kes avaldas lootust, et õhtuks on töö kenasti valmis. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Õhtul võite tulla uuesti auravat platsi pildistama,» ütles Mainori keskuse omanik Raul Alliksaar eile keskpäeval heatujuliselt. Veidi pärast ajakirjanike lahkumist jäid asfaldipaneku ettevalmistused keskuse hoovis siiski katki. Alliksaare sõnul seetõttu, et leht kohapeal asja uurimas käis.

Põhjus, miks Sakala ühe eraomanduses oleva platsi asfalteerimise vastu üldse huvi tundis, seisnes asjaolus, et töötandril seisid Suurbritannia numbrimärkidega autod ning kostis ingliskeelset juttu. Nimelt kirjutas läinud nädala lõpul mitu ajakirjandusväljaannet just niisuguste tundemärkidega meestest, kes liiguvad mööda Eestit ja pakuvad ettejuhtujatele asfalti.

Laupäevase Virumaa Teataja esiküljel ilmunud artiklis kirjeldati juhtumit, kuidas mehed olidki ühe platsi oma materjaliga katnud, kuid hiljem selgus, et kate meenutas pigem tõrvaga immutatud paekiviklibu ning ka kaetud ruutmeetrite arv oli lubatust väiksem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles