Pärimusmuusika peo korraldajad vastavad teie küsimustele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pressikonverents saab teoks neljapäeval, 16. juulil Viljandi lossimägedes Kaevumäel.
Pressikonverents saab teoks neljapäeval, 16. juulil Viljandi lossimägedes Kaevumäel. Foto: Joel Urbel

Viljandi pärimumuusika festival korraldab online-pressikonverentsi, millel saavad korraldajatele küsimusi esitada kõik huvilised.

Pressikonverents saab teoks neljapäeval, 16. juulil Viljandi lossimägedes Kaevumäel. Esmaspäeval avati festivali kodulehel keskkond, mille kaudu kõik soovijad saavad korraldajetele küsimusi esitada. Saabunud küsimustest moodustubki pressikonverents.

Pressikonverentsi juhib ja saadetud küsimusi esitab näitleja ja lavastajana tuntud Jaak Prints, kes suure folgifännina on ennegi pärimusmuusika festivali korraldustöös osalenud. Eelmisel aastal oli ta üks lavamänedžeridest. Küsimustele vastavad festivali pealik Ando Kiviberg, programmipealik Tarmo Noormaa ja piletimüügipealik Anu Rannu.

Umbes pool tundi kestvale küsimuste ja vastuste voorule järgneb lühikontsert ühelt tänavuse festivali omapärasemalt artistilt Puuluubilt. Puuluup on elektroonika ja luuperitega rikastatud Hiiu kandle duo, milles pärimusest mõjutatud omaloomigulist muusikat teevad Marko Veisson ja Ramo «Pastacas» Teder.

Online-pressikonverents algab 16. juulil kell 14 ja seda kannavad üle Postimees Online ja EMT Live`i äpp. Kõigil huvilistel on võimalik pressikonverentsi ja kontserti kohapeale vaatama tulla. Küsimusi korraldajatele saab saata 16. juuli hommiku kella kümneni ja kõigi küsimuste esitajate vahel loositakse välja passe, kontserdipileteid ja festivalinänni.

Küsimusi saab esitada siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles