Pronksine medal turgutas neljapaadi võitlusvaimu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meeste paarisaeruline neljapaat sai Šveitsis peetud sõudmise maailmakarikavõistluste etapil kolmanda koha. Pildil on esiplaanil meeskonna viljandlasest liige Kaspar Taimsoo, tema taga Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Andrei Jämsä.
Eesti meeste paarisaeruline neljapaat sai Šveitsis peetud sõudmise maailmakarikavõistluste etapil kolmanda koha. Pildil on esiplaanil meeskonna viljandlasest liige Kaspar Taimsoo, tema taga Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Andrei Jämsä. Foto: Fred Killing

Eelmistel hooaegadel stabiilselt maailma tippvõistlustel pjedestaalile jõudnud sõudja Kaspar Taimsoo sai pühapäeval taas tunda, mida tähendab lõpetada kolme parema seas.

Hooaega väga ebaõnnestunult alustanud Eesti neljapaadis tehti mõne kuu jooksul kaks vangerdust ning vahetult enne Luzerni regatti sai taas kokku paatkond, kes kolm aastat tagasi suutis end Euroopa meistriks sõuda.

Viljandis tehti üks nädalapikkune treeninglaager ning Luzernis esinesid Eesti mehed taas hästi, sest jõudsid reedesest eelsõidust otse finaali ning lõpetasid selle kolmanda kohaga. Eesti paatkonda edestasid sakslased ja uusmeremaalased, eestlased olid paremad aga Venemaast, Itaaliast ja Austraaliast. Just Austraaliale oli Eesti eelsõidu esikoha kaotanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles