Trad.Attack! annab uue kogumiku välja Saksamaa plaadifirma alt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Poolteist aastat tegutsenud ansambel Trad.Attack! koosseisus Sandra Sillamaa, Jalmar Vabarna ja Tõnu Tubli on tõusnud kiiresti Eesti muusikamaailma tippu ning vallutab lavasid ka väljaspool Eesti piire.

Mitme Eesti muusikaauhinnaga pärjatud ansambel annab oma esimese kauamängiva «AH!» välja Saksamaa plaadifirma Nordic Notes alt. Plaat ilmub septembri lõpul Saksamaal, Madalmaades, Šveitsis ja Austrias. Plaadifirma juhti Christian Pliefket paelus ansambli värske, põnev ja energiline helikeel. Plifke ütles, et ta töötab artistitega, kelle plaati ta ise ostaks. Plaadifirma Nordic Notes tegutseb aastast 2005 ning levitab erilist muusikat Põhja-Euroopast.

Eestis ilmub «AH!» 23. juulil ning seda tähistatakse kahe kontserdiga, mille Trad.Attack! annab Viljandi pärimusmuusika festivalil.

Lühikese tegutsemiseaja vältel on Trad.Attack! esinenud juba 11 riigis ning sellistel mainekatel festivalidel nagu «Folk Alliance», «Usadba Jazz, Stereoleto» ja «Penang World Music Festival».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles