Tulevik hakkas Sillamäele vastu, kuid kaotas

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevik kaotas võõrsil 1:2
Tulevik kaotas võõrsil 1:2 Foto: Marko Saarm

Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond kohtus esmaspäeva õhtul Eesti meistrivõistluste Premium-liiga teise ringi eelviimases voorus võõrsil Sillamäe Kaleviga ja jäi 1:2 alla, ehkki suutis 68 minutit eduseisu hoida.

Samad meeskonnad olid viimati vastamisi olnud neli kuud tagasi Viljandi kunstmurul. Siis oli Kalev võtnud kindla 2:0 võidu, nii et Tulevik ei suutnud tema väravale ühtegi pealelööki teha.

Seekordsele mängule läks peatreener Aivar Lillevere juhendatav Viljandi esindus vastu ootamatult ründava taktikaga ning see oleks juba viiendal mänguminutil peaaegu tulemuse andnud. Tallinna Florast hooaja lõpuni Viljandisse laenuks antud ja Tuleviku särgis esimest kohtumist pidava ründaja Martin Kase ohtliku pealelöögi pareeris Kalevi väravavaht Mihhail Starodubtsev Erkki Kubberi jalale ning too sai seejärel healt positsioonilt kaks korda peale lüüa. Esimese palli Starodubtsev tõrjus ja teine maandus väravalatis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles