Tiitleid kogunes Sauelt ja Abjast

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Tukk pälvis Eesti juunioride meistrivõistlustel kuldmedali.
Laura Tukk pälvis Eesti juunioride meistrivõistlustel kuldmedali. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti vibusportlastel kulgesid kaks eelmist nädalalõppu koduste tiitlivõistluste tähe all: 27. ja 28. juunil jagati Harjumaal Saue vallas Jõgisoos täiskasvanute ja 4. juulil Abja-Paluojal noorte meistrimedaleid. Viljandimaalased noppisid tiitleid mõlemalt võistluselt.

Eelmisel laupäeval Abja-Paluojal teoks saanud Eesti noorte meistrivõistlustel said kuldmedali kolm Viljandi spordikooli õpilast: Maris Tets­mann kadettide, Laura Tukk juunioride ja Uku Madison tidettide sportvibulaskmises. Vestlusest Viljandimaa vibusportlaste treeneri Aune Varikuga kumas aga veidi rahulolematust. Mitte küll väheste tiitlite, vaid päris mitme meie noore oodatust tagasihoidlikumaks jäänud tulemuse pärast.

Mõne aja eest Ameerika Ühendriikidest noorte maailmameistrivõistlustelt naasnud Maris Tetsmanni ja Laura Tuka kuldmedalit nimetas treener ootuspäraseks. Võitjatest tõstis ta esile hoopis Uku Madisoni, kes osutus parimaks konkurentsitihedas tidettide jõuproovis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles