Seinaga eraldatud ööklubi ja hotell on teineteisega hädas

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi kesklinnas jagavad seina ööklubi ja hotell. Ühes asutuses maksavad kliendid selle eest, et saaksid öösel valju muusika saatel pidutseda, teises on aga kliendid, kes tahavad vaikuses magada.
Viljandi kesklinnas jagavad seina ööklubi ja hotell. Ühes asutuses maksavad kliendid selle eest, et saaksid öösel valju muusika saatel pidutseda, teises on aga kliendid, kes tahavad vaikuses magada. Foto: Merily Šmidt / Sakala

Viljandi linnajuhid maadlevad küsimusega, kuidas tagada äriedu ühe õhukese seinaga eraldatud ettevõtetele, millest ühes tahavad inimesed öösel valju muusika saatel pidutseda ja teises rahulikult magada.

«Peame juristidega kindlasti aru pidama, aga tundub, et siin polegi lahenduseks häid variante,» tunnistas Viljandi abilinnapea Kalvi Märtin. «Tegevusluba on antud mõlemale ettevõttele.»

Viljandi esindushotell, keskväljaku ääres asuv Grand Hotel on teisel pool seina asuva ööklubiga võidelnud selle algusest peale. Mai keskel võttis hotelli uus turundusjuht Liis Margna teema teravalt päevakorda ning tegi öörahu rikkumise kohta linnavalitsusele avalduse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles