Karmid maasturid said stardi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna südaööl anti Kõpu vallas Teesoo lasketiiru lähedal esimene start rahvusvahelisel offroad-võistlusel «Suur maasturite suvesõit».

Mõõduvõtt kestab Kõpu, Halliste, Karksi ja Viljandi valla maadel nädala lõpuni. 15. korda teoks saav võistlus on Eesti ja Läti karikasarja ning Põhja-Euroopa meistrivõistluste etapp, kus võisteldakse kuues masinaklassis.

Homme hommikul näeb rasketes oludes sõitmiseks kohandatud sõidukeid Viljandis Vabaduse platsil, ühtlasi on Kõpu alevikust umbes 500 meetrit Pärnu pool pealtvaatajatele lihtsasti jälgitav katse. Võistluse peakorraldaja Arto Künnapas kinnitas, et selleks ajaks paigaldatakse katse juurde viiva teeotsa juurde viidad. Jälgitavad on aga ka täna Sudistes korraldatav soine katse ning pühapäevane sprintorienteerumine Taltsil. Võistluse keskus asub traditsiooniliselt Kõpus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles