Viljandi järv valmistub maailmameistrivõistlusteks

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi järv on harrastuskalameeste silmis kõrgelt hinnatud püügikoht. Septembris tulevad selle veekogu võludega tutvuma maailma kõige osavamad lantijad.
Viljandi järv on harrastuskalameeste silmis kõrgelt hinnatud püügikoht. Septembris tulevad selle veekogu võludega tutvuma maailma kõige osavamad lantijad. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi valmistub võõrustama maailmameistrivõistlusi. Kui varem on Sakalamaa pealinnas sellise kõlava pealkirja all mõõtu võtnud saapaheitjad, siis nüüd on harrastuskalastajate kord.

Martin Meier
Martin Meier Foto: Elmo Riig / Sakala

Võistlust korraldab suures jaos sama seltskond, kelle vedamisel on juba mitmel talvel Viljandi järve jääl peetud «Kuldkala» õngitsemisvõistlust. Seda kinnitades märkis peakorraldaja Martin Meier, et kui «Kuldkala» on paljuski äriline ettevõtmine, siis nüüd nähakse ettevalmistusega vaeva pigem entusiasmist. «Oleme meestega ise MM-il võistlemas käinud ning tajunud, kui tähtis üritus see valdkonna tippudele on. Tahtsime, et see toimuks meie elu ajal kas või ühe korra ka Eestis,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles