Fooritsüklit õnnestus parandada

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leola ja Jakobsoni tänava ristmikul põrkasid eelmisel nädalal kahel päeval järjest autod kokku.
Leola ja Jakobsoni tänava ristmikul põrkasid eelmisel nädalal kahel päeval järjest autod kokku. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandis autojuhtides pahameelt tekitanud ning järjestikuste liiklusõnnetustega silma paistnud Leola ja Jakobsoni tänava ristmikul, millest Sakala eelmisel nädalal kirjutas, põlevad valgusfoorid taas nii nagu varem.

Läinud reedel ilmunud artiklis sedastati, et ristmikul, kus kahel päeval järjest autod kokku põrkasid, on fooritsükkel roolikeerajate tähelepanekut mööda juba mõnda aega paigast ära olnud. Kritiseeriti nii seda, et Jakobsoni tänaval sõitjaile põleb roheline tuli liiga lühikest aega, kui seda, et igas suunas vilgub roheline tuli enne kollase tule süttimist vaid kaks korda.

Viljandi linnavalitsuse majandusameti juhataja Reevo Maidla kinnitas loos, et linn pole lasknud tsüklit muuta, ning avaldas usku, et muudatuse taga on väga vana foori automaatika isetegevus. Maidla lisas, et mõne nädala pärast algab ristmiku rekonstrueerimine, mille käigus vahetatakse kogu süsteem välja. Kiirema sekkumise järele ei näinud majandusameti juhataja tarvidust, sest foorid siiski töötavad. Ta märkis, et nad ei julgegi amortiseerunud tehnikat rohkem seadistada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles