Järvele tulevad kihutama tiitlitega mehed

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homme algab Viljandi järvel järjekordne veemotospordivõistlus «Nordic Cup». Pilt on tehtud mullusel mõõduvõtul.
Homme algab Viljandi järvel järjekordne veemotospordivõistlus «Nordic Cup». Pilt on tehtud mullusel mõõduvõtul. Foto: Marko Saarm / Sakala

Sel nädalavahetusel on Viljandi järvel veemotospordivõistlus «Nordic Cup», mis toob siia valitsevaid maailmameistreid ja hulga neidki, kes sama tiitlit ihalevad.

Viljandi veemotospordiklubi Nord korraldusel teoks saaval võistlusel osalevad noorte kahetaktilise mootoriga JT-250 ja  neljataktilise GT-15 klassi paadid, samuti täikasvanute paadid GT-30, OSY-400, O-125 ja -250 ning F-4 klassi alused.

Sõitjate seas on starti tulemas Eesti eelmise aasta parim veemotosportlane, OSY-400 paadiklassi valitsev maailmameister ja sel hooajal juba oma Euroopa tiitlit edukalt kaitsnud Rasmus Haugasmägi. Samas klassis kaitseb kohaliku klubi au selle aasta Euroopa teine Algo Kuus. Tituleeritutest on vee peale oodata ka paari nädala eest Itaalias O-125 klassis maailmameistriks pärjatud Marek Peebat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles