Turniiri võit läks Lätti

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läti tänavune meister Arturs Neikšans kuulus liidrite sekka turniiri algusest peale ning lõpuks kogus ta seitse punkti üheksast võimalikust.
Läti tänavune meister Arturs Neikšans kuulus liidrite sekka turniiri algusest peale ning lõpuks kogus ta seitse punkti üheksast võimalikust. Foto: Merily Šmidt / Sakala

Sel aastal Läti suurmeistri Arturs Neikšansi võiduga lõppenud Eesti kõige vanema ja kõige kõrgema tasemega malevõistluse, Ilmar Raua mälestusturniiri eestvedajad tahavad järgmisel suvel tuleva juubeliturniiri korraldada senisest veel suuremana.

«Suuremaks saab muutuda nii osalejate arvu kui taseme poolest,» nentis peakorraldaja Toomas Valgmäe.

Kolm aastat on seda turniiri Viljandi spordihoones peetud nädalapikkusena ning kohal on olnud hulk suurmeistreid, rahvusvahelisi meistreid ja tiitliteta, kuid kõrge reitinguga maletajaid. Nii esindusliku turniiri korraldamine on küll raske ja maksab vähemalt 15 000 eurot, kuid korraldajad on kindlad, et nende töö ja kulutused on end õigustanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles