Noorsootöö preemia ootab kandidaate

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Viljandi maavanem on kinnitanud «Tunnustamise korra noorsootöö valdkonnas», mille kohaselt saab kandidaate esitada viies kategoorias: pikaajaline panus noorsootöösse, aasta koostöö, aasta tegu, aasta noorsootöötaja ja aasta noor.


Noorsootöö valdkonna tegijate tunnustamise eesmärk on esile tõsta noorsootöösse panustanud ning valdkonda edendanud inimesi ja organisatsioone ning silmapaistvamaid ja olulisemaid algatusi, millel on mõju kohalikul, maakondlikul või üleriigilisel tasandil.

Viljandi maavalitsuse noorsootöö peaspetsialisti Riina Tootsi sõnul saab tunnustust väärivaid kandidaate esitada 22. oktoobrini.

Kandidaate võivad esitada kõik juriidilised ja füüsilised isikud. Korra kohaselt võib isik esitada ka iseennast, kuid sellisel juhul tuleb tal taotlusvormile lisada soovituskiri kolmandalt isikult.

Kandidaatide esitamiseks tuleb täita kandidaadi esitamise vorm ning saata see Viljandi maavalitsusele Vabaduse plats 2, 71020 Viljandi, või e-posti aadressil riina.tootsi@viljandimaa.ee hiljemalt 22. oktoobriks.

Maavalitsuse moodustatud komisjon hindab esitatud taotlusi ja valib tähtajaks saabunud taotluste hulgast välja kandidaadid nii maakondlikuks kui riiklikuks tunnustamiseks.

Komisjoni kuuluvad Viljandi maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna juhataja Ilmar Kütt, maavalitsuse noorsootöö peaspetsialist, alaealiste komisjoni sekretär Riina Tootsi, omavalitsuste liidu esindaja Kristiina Alliksaar, maavalitsuse terviseedenduse spetsialist Elo Paap, Pärsti vallavanem Erich Palm, Viljandimaa noortekeskuse juhataja Mart Saar, Abja vallavalitsuse sotsiaal- ja noorsootöö spetsialist Maie Bratka, Võhma gümnaasiumi huvijuht Riine Ant, Viljandimaa noortekogu esindaja Meeli Kõll ja Viljandimaa õpilasesinduste kogu esindaja Juhan-Mart Salumäe.

Kõnealuse korra kohaselt avalikustatakse maakondlikult tunnustatud isikute nimekiri 19. novembril peetaval maakondlikul noortefoorumil ning avaldatakse ka maavalitsuse veebilehel.

Riiklikult tunnustatud isikute nimekiri avalikustatakse detsembrikuus üle-eestilisel noorsootöö valdkonna tunnustusüritusel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles