35 tuliuut autot kuus on Viljandi linna mõõt

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amserv Viljandi müügijuhi Harri Kingu kinnitusel on Toyota hea mark, mida müüa, kuid väga suurt rolli mängib ka see, kuidas esinduse töötajad kliendisse suhtuvad. Poole aastaga on Amserv müünud rohkem sõidukeid kui ükski teine Viljandi autoesindus.
Amserv Viljandi müügijuhi Harri Kingu kinnitusel on Toyota hea mark, mida müüa, kuid väga suurt rolli mängib ka see, kuidas esinduse töötajad kliendisse suhtuvad. Poole aastaga on Amserv müünud rohkem sõidukeid kui ükski teine Viljandi autoesindus. Foto: Merily Šmidt / Sakala

Tänavu kuue kuuga müüdi Viljandis ümmarguselt neli protsenti rohkem uusi autosid kui mullu ja tunamullu samal ajal. Teisisõnu on vabrikulõhnaliste sõidukite müük juba mitmendat aastat stabiilne ning püsib asjaosaliste ennustuste kohaselt selline ka edaspidi.

Peugeot’d, Kiat, Renault’d ja Daciat esindava Rael Autokeskuse müügijuhi Kalle Paalo jutu järgi on käesolev aasta siiski suhteliselt heitlik olnud ning vahepeal kadusid huvilised päris ära. Selle põhjal võib Paalo nentida, et riigijuhtide sõnadel on suur jõud.

Kuust kuusse sarnane tulemus

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles