Viljandisse kolinud riiklik sihtasutus otsib töötajaid Tartusse

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trepimäe kõrval asuvas riiklikule sihtasutusele kuuluvas büroomajas töötab 12 inimest ning juhataja sõnul sinna rohkem töökohti ei mahu.
Trepimäe kõrval asuvas riiklikule sihtasutusele kuuluvas büroomajas töötab 12 inimest ning juhataja sõnul sinna rohkem töökohti ei mahu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Aasta tagasi Viljandisse kolinud Maaelu Edendamise Sihtasutus ehk MES otsib pärast 8,2 miljoni suuruse lepingu saamist endale nõuandeteenistuse juhti, kuid kõrgetele nõudmistele vastav uus töötaja hakkab koos väärilise palgaga tööle hoopis Tartus.

«Tartus on ülikool ja PRIA ning leidsime, et ka meie koordineeriv keskus võiks seal olla,» selgitas MES-i juhatuse esimees Raul Rosenberg. Ta kinnitas, et sihtasutusel pole mingit plaani Viljandist ära kolida, kuid uue lepingu alusel suurenev nõuandekeskus jääb Tartusse, nagu see on seal juba viis aastat olnud. «Nüüd võtame sinna töötajaid juurde,» lisas ta.

Rosenbergi selgitust mööda tahab sihtasutus pikemaks või lühemaks ajaks töölepinguid sõlmida kuni 40 inimesega üle Eesti, et avada igas maakonnas üks kontor, kus nõuandjad tööle hakkavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles