Uus rekord ja rekordiüritus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi tunnustatud treeneril ja maakonna suurima kergejõustikuklubi eestvedajal Tiit Arul oli Rakveres põhjust rõõmu tunda: tema juhendatav 12-aastane Kelly Heinpõld võitis vasaraheite võistluse Eesti alla 15-aastaste neidude rekordiga.
Viljandi tunnustatud treeneril ja maakonna suurima kergejõustikuklubi eestvedajal Tiit Arul oli Rakveres põhjust rõõmu tunda: tema juhendatav 12-aastane Kelly Heinpõld võitis vasaraheite võistluse Eesti alla 15-aastaste neidude rekordiga. Foto: Erakogu

​Eesti meistrivõistlustel saavutatud kolmest kuldmedalist kaks tõid Viljandimaale kõige noorema vanuserühma tüdrukud ning ühe A-klassi noormees.

Tõenäoliselt kõige uhkema tulemusega sai hakkama 12-aastane vasaraheitja Kelly Heinpõld, kes võistles endast kaks-kolm aastat vanematega ja võitis sellest hoolimata koguni Eesti omaealiste rekordiga.

Tulemuse 48.10 kirja saanud Heinpõld on treener Tiit Aru sõnul omandanud suurepäraselt tehnilised oskused ja on seetõttu edukam ka endast tublisti tugevamatest tüdrukutest. Aru hinnangul võib Heinpõld järgmistel aastatel rekordit tublisti parandada, sest B-klassis saab ta võistelda veel kaks ja pool aastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles