Eduseisus mänginud Tulevik naasis Sillamäelt kaotusega

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeskonna kaptenile Sander Postile lõppes kohtumine kollase kaardiga, mille ta teenis 81. minutil. Kaks minutit hiljem lõid vastased võiduvärava.
Meeskonna kaptenile Sander Postile lõppes kohtumine kollase kaardiga, mille ta teenis 81. minutil. Kaks minutit hiljem lõid vastased võiduvärava. Foto: Marko Saarm

Ehkki Viljandi Tulevik mängis esmaspäeva õhtul Sillamäel suurema osa kohtumisest eduseisus, suutis koduväljakul mänginud vastane lõpuks ikkagi võita.

Mängu avavärav sündis 15. minutil, kui Karel Kübar Tuleviku juhtima viis. Sellel seisul lõppes ka poolaeg ning edu püsis 78. minutini, kui Sillamäe viigi lõi. Möödus veel viis minutit ja Sillamäe sai kirja ka võiduvärava.

Turniiritabelis Tuleviku jaoks midagi ei muutunud, sest püsitakse endiselt seitsmendal kohal. Vahe koha võrra eespool oleva Narvaga on üks punkt ning Tartu Tammekat edestatakse nelja punktiga. Sillamäe on tabelis neljandal kohal.

Järgmise kohtumise peab Tulevik kodus 13. juulil FC Flora vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles