Mulgid panid hernehirmutised ritta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olgugi et võistlusele jõudis pelgalt neli hirmutist, olid need hindajate arvates toredad ja hingega valmistatud.
Olgugi et võistlusele jõudis pelgalt neli hirmutist, olid need hindajate arvates toredad ja hingega valmistatud. Foto: Marko Saarm / Sakala

Laupäeval Karksi ordulinnuse hoovis peetud kodukandipäeval oli muu kõrval koht hernehirmutiste võistlusel.

Peakorraldaja Kai Kannistu oli oma sõnul juba mõni aeg tagasi edastanud kõigile ümbruskonna rahvamajadele ja kodanikeühendustele palve hirmutis valmis teha ning rahvale vaadata ja hinnata tuua. «Sellest on kahju, et lõpuks jõudis neid kohale ainult neli, see-eest olid kõik väga vahvad,» lausus ta.

Hindajad andsid Ökohirmutise tiitli Tuhalaane külamaja inimeste valmistatud hernehirmutisele. Kõige vaimukama lahenduse eest said kiita Karksi kultuurikeskuse Luukered. Nutikaimaks tehniliseks lahenduseks peeti Sudiste Sipsikut. Kõige stiilsema hernehirmutise auhinna pistis taskusse isetegevusklubi Karksi Mulke Mokalaat. Selle liikmed olid meisterdanud Mulgi piiga, kes on kõigeks valmis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles