Endine maailmameister õhutab sõudekeskust rajama

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval võis Jüri Jaanson oma paadi üsna õnnelikul moel pea kohale vinnata, sest ta lõpetas siinse regati teise kohaga. See võistlus oli üle mitme aasta esimene, kus ta just ühepaadil sõitis.
Laupäeval võis Jüri Jaanson oma paadi üsna õnnelikul moel pea kohale vinnata, sest ta lõpetas siinse regati teise kohaga. See võistlus oli üle mitme aasta esimene, kus ta just ühepaadil sõitis. Foto: Marko Saarm

Kunagine maailmameister, kahekordne olümpiahõbe ja veel hulga medalitega pärjatud endine tippsõudja Jüri Jaanson oli laupäeval Viljandi Paadimehe regatil üle aastate taas stardis ning saavutas tallinlase Oskar Kuzmini järel teise koha.

Tänavu 50-aastaseks saav Jaanson polnud ühepaadil Eestis võistelnud pikki aastaid ja Viljandi järvel sõudis ta viimati oma sportlaskarjääri lõpul ehk eelmisel kümnendil.

Jüri Jaanson, see on kõigile hästi teada fakt, et just Viljandi järv oli koht, kust teie sõudjakarjäär alguse sai. Millal te viimati siin võistlesite?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles