SUUR GALERII. Pargivõistluse finaalpäev pani festivalile efektse punkti

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavakultuurifestival „Bash” sai efektse punkti pühapäeval Viljandi lauluväljakul pargivõistluse finaalidega. Trikitamises võtsid mõõtu regiooni parimad rulatajad, BMX-i ratturid, trikitõukeratturid ja rulluisutajad.

Festivali pealik Kris Süld avaldas veendumust, et seekordne tänavakultuuripidu õnnestus igas mõttes sajaprotsendiliselt. „Kui välja arvata tänavakorvpalliturniir, siis tegime kõikidel aladel rekordi nii osavõtjate kui publiku arvuga,” sedastas ta.

Sülla sõnul võib nüüd kindlalt väita, et „Bash” on kinnistunud Viljandi tähtsamate suveürituste kalendrisse. Küsimusele, kas ta kavatseb festivali korraldamise ka tuleval aastal ette võtta, vastas Süld esmalt ebalevalt, et ei taha kergekäeliselt lubadusi jagada. Mõni sekund hiljem tunnistas ta juba, et küllap tõesti toimub ka järgmine „Bash” tema eestvedamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles