Reformierakonna Viljandimaa piirkonna juht soovitaks uueks välisministriks Rein Langi

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Jents
Kalle Jents Foto: Elmo Riig

Reformierakonna Viljandimaa piirkonna esimehel Kalle Jentsil pole oma sõnul ettekujutust, kellele peaminister Taavi Rõivas võiks teha ettepaneku asuda ametist taandunud Keit Pentus-Rosimannuse asemel välisministriks. Kui tema arvamust küsitaks, pakuks ta sellele kohale Rein Langi.

Kalle Jents, kui üllatav oli teile see, et välisminister, kes kuulub vaieldamatult valitsuskabineti kõige olulisemate ametikandjate sekka, pani sel kolmapäeval ameti maha?

Kui ringkonnakohus tegi Keit Pentus-Rosimannuse suhtes sellise otsuse, nagu ta tegi, siis ega tal väga palju valikuvõimalusi olnud. Varasemad kogemused on näidanud, et kui sul on tarvis end kohtuvaidluses aktiivselt kaitsta, hakkab see paratamatult tööd segama ning heidab lõpuks varju ka ministeeriumile, erakonnale ja võib-olla koguni tervele Eesti välispoliitikale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles