Vigastused pole lasknud Viljandimaa sportlastel tiitlivõistlusteks valmistuda

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See foto Kätlin Tõllassonist pärineb 2012. aastast, kui ta tuli Tallinnas Euroopa juunioride meistrivõistlustel kaheksandale kohale. Pärast seda on tulemused läinud allamäge, aga tänavu on tal taas õnnestunud 50 meetri piirist jagu saada.
See foto Kätlin Tõllassonist pärineb 2012. aastast, kui ta tuli Tallinnas Euroopa juunioride meistrivõistlustel kaheksandale kohale. Pärast seda on tulemused läinud allamäge, aga tänavu on tal taas õnnestunud 50 meetri piirist jagu saada. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti koondise koosseisus osaleb järgmisel nädalal Tallinnas Euroopa 23-aastaste kergejõustiku meistrivõistlustel ka kaks Viljandimaa neidu. Mõlemad võiksid isiklike rekordite poolest kuuluda parimate sekka, paraku on nad hädas vigastusega.

Karksi vallast pärit 10 000 meetri jooksja Heleene Tambet on USA-s õppides ja treenides näidanud just sel hooajal väga häid tulemusi. Muu hulgas on ta teinud isikliku rekordi 34.32, mis on Tallinna mõõduvõtule saabuvate konkurentide omadega täiesti võrdväärne aeg. Vaid üks konkurent on suutnud temast kolm minutit kiiremini joosta.

Põletik jooksja põlves

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles