Kultuuriakadeemia direktorit hakatakse uuesti valima

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki korra on Garri Raagmaa (paremal) saanud juba võidurõõmu tunda, on Iñaki Sandoval Campillo ja Raagmaa nüüd taas Viljandi kultuuriakadeemia direktori kandidaadi seisuses. Uus valimine tuleb folgifestivali avapäeval.
Ehkki korra on Garri Raagmaa (paremal) saanud juba võidurõõmu tunda, on Iñaki Sandoval Campillo ja Raagmaa nüüd taas Viljandi kultuuriakadeemia direktori kandidaadi seisuses. Uus valimine tuleb folgifestivali avapäeval. Foto: Marko Saarm / Sakala

Tartu ülikooli rektor Volli Kalm ei kinnitanud Viljandi kultuuriakadeemia nõukogu ja nõunike kogu liikmetest koosneva valimiskogu 22. juuni otsust valida direktoriks Garri Raagmaa.

Otsuse aluseks on kultuuriakadeemia valimiskogu liikme Helir-Valdor Seedri vaidlustus direktori valimise protseduuri üle. Vaides on viidatud asjaolule, et kultuuriakadeemia direktori valimise reglement on vastuolus kultuuriakadeemia põhikirjaga. Samuti rakendati ebakorrektselt ülikooli salajase hääletamise korda.

Uus hääletus tuleb 24. juulil kell 14 Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia peahoones.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles