Juhtkiri. Topeltmoraali musternäide

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sakala

«Vaadates Reformierakonna toetuse vabalangust, on selge, et praeguseks on nad ületanud ühiskonna taluvuse kriitilise piiri. Kui kobareelnõude ja maksutõusude läbikoputamise riigikogus võib poliitilise kultuurituse alla liigitada, siis pikalt vindunud Autorollo skandaal heidab välisministri tõttu ebaaususe varju kogu valitsusele. Reformierakonna jaoks on auasi paluda välisministril aeg maha võtta, et vältida Eesti renomee ja huvide löögi alla sattumist.»

Nii seisis ühes eile õhtupoolikul laiali saadetud pressiteates. Vaid neli minutit pärast selle saabumist ilmus Postimehe veebilehel uudis, mis sedastas, et välisminister Keit Pentus-Rosimannus on otsustanud tagasi astuda.

Kuid kes on eespool tsiteeritud kahe lause autor? Kas riigikogu korruptsioonivastase erikomisjoni ja opositsioonilise Vabaerakonna juht Artur Talvik? Erakondade rahastamise järelevalve komisjoni aseesimees Kaarel Tarand? Mõni EKRE fraktsiooni liige?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles