Kõrgeima reitinguga maletajad jagavad esikohta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FOTO: Viljandi spordihoone on sel nädalal maletajate päralt. Kõrgetasemelise turniiri liidrite seas on praegu vaid välismaletajad.
FOTO: Viljandi spordihoone on sel nädalal maletajate päralt. Kõrgetasemelise turniiri liidrite seas on praegu vaid välismaletajad. Foto: Merily Šmidt / Sakala

Eesti kõige kõrgema tasemega malevõistlusel, Viljandis asetleidval Ilmar Raua mälestusturniiril jätkavad nelja vooru järel täiseduga kaks kõrgeima asetusega mängijat: mullune võitja, valgevenelane Aleksej Aleksandrov ja Läti suurmeister Arturs Neikšãns.

«Edetabeli kaks esimest on oma koha kinnitanud,» nentis turniiri peakorraldaja Toomas Valgmäe eilse vooru järel. «Ilmselt teevad nemad oma tulemust ja jõudude vahekord on praegu järelikult selline, et nemad on tugevamad.»

Hoolimata sellest, et vastased on iga vooruga üha tugevamad, pole kumbki neist pidanud veel viigiga leppima. Eile kohtusid mõlemad suurmeistriga ning Aleksandrov võitis üsna kiiresti lätlase Normunds Miezise ja Neikšãns sai jagu leedulasest Aloyzas Kveinysest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles