Tipud treenivad Viljandi järvel

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotomeenutus aastatagusest Viljandi Paadimehe regatist, mis kahepaatide meestele kujunes varasemate konfliktide tõttu mitme hooaja kõige intrigeerivamaks võistluseks. Nüüd on tüli seljataha jäetud ning kuus meest treenivad ühise koondisena nelja- ja kahepaadis.
Fotomeenutus aastatagusest Viljandi Paadimehe regatist, mis kahepaatide meestele kujunes varasemate konfliktide tõttu mitme hooaja kõige intrigeerivamaks võistluseks. Nüüd on tüli seljataha jäetud ning kuus meest treenivad ühise koondisena nelja- ja kahepaadis. Foto: Marko Saarm / Sakala

Olümpiapääsmeid jahtivad Eesti parimad sõudjad treenivad kogu selle nädala Viljandi järvel ja vähemalt kaks neist osaleb ka laupäeval sealsamas peetaval Paadimehe regatil.

Teisipäevast Viljandis harjutavale kuuele Eesti koondise liikmele on hooaeg alanud üsna kehvalt: edukas pole olnud ei Eesti nelja- ega kahepaat. Nüüdseks on treener paatkondades mitu ringitõstmist teinud ja äsja Leedus kõrgetasemelisel regatil saavutatud tulemus annab põhjust vaadata tulevikku optimistlikult.

Konflikt muutus koostööks

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles