Jüri Jaanson võistleb üle aastate ühepaadis

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimastel aastatel on avalikkus näinud Jüri Jaansonit võistlusdressi asemel ülikonnas. Nüüd paneb riigikogu liige endale aga taas võistlusvormi selga ja tuleb Viljandis uuesti veele.
Viimastel aastatel on avalikkus näinud Jüri Jaansonit võistlusdressi asemel ülikonnas. Nüüd paneb riigikogu liige endale aga taas võistlusvormi selga ja tuleb Viljandis uuesti veele. Foto: Jaanus Lensment

Tänavu 50-aastaseks saav sõudmise maailmameister ning olümpiamängude hõbe Jüri Jaanson pani end kirja laupäevasele «Viljandi paadimehe» regatile ning teda on ühepaadis veele oodata kell 13.30.

Riigikogu liige Jüri Jaanson on pärast tippspordist loobumist aidanud oma koduklubi suuremate paatide koosseisus, kuid ühepaadis pole ta aastaid võistelnud. Viljandi regati peakorraldaja Ruth Vaari sõnul on Jaansoni naasmine ühepaadil seepärast väga tähelepanuväärne.

«Viljandi paadimehe» regatt on ainus Viljandi järvel peetav sõudevõistlus, millest võtab osa suur hulk noori, veterane ja täiskasvanuid Eestist, Lätist ja Leedust. Sel aastal ei tee kaasa Viljandi järvel treeninglaagris olevad Eesti neljapaadi liikmed. Koondislastest on stardis kahepaadis võistlevad Kaur Kuslap ja Sten-Erik Anderson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles