Trell ridikülis, lambijahile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Pulges
Liina Pulges Foto: Erakogu

TUNNISTAN AUSALT, et ma polnud elus kunagi varem läinud teatrisse, akutrell ridikülis. Kui nüüd järele mõtlema hakata, siis polnud ma vist ka akutrelli kasutanud. Aga et Ugala teatris oli välja kuulutatud tühjendusmüük, mille Facebookis avaldatud 160 reklaamfotolt olid silma jäänud lõppematud read Estoplasti keralampe, siis otsustasin: nüüd on tõesti õige hetk seda teha.

Paraku arvasid samamoodi kõik Viljandi elanikud ja pool Eestit pealekauba. Kui olin teatrist nii kilomeetri kaugusel, sain aru, et selle aasta üldlaulupidu tuleb Ugalas. Parkimiskohta oli võimatu leida, sest iga kolmas inimene oli sellele pühale üritusele kohale sõitnud kaubikuga või rentinud järelkäru ja püüdis nüüd meeleheitlikult maja ukse ette sõita.

Sõber ei tundnud sõpra, usinad emad kihutasid, turvahäll kaenlas, ja isad täristasid peos ootevalmis tööriista. Kõik koos kihutati pimeda augu suunas, kus pidi jagatama poolmuidu vana kola.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles