Jätkuvad teisipäevased suvevolle turniirid

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Juunis alanud Credit24 Rahvaliiga Suvevolle viies hooaeg käib täie hooga. Seitsmel teisipäeval saavad huvilised 17 Eesti paigas populaarsel spordialal mõõtu võtta.

Etapid algavad kõikjal kell 18. Peale Viljandi järve ranna saab vollet mängida Pirital, Taeblas, Kärdlas, Kuressaares, Pärnus, Rakveres, Tartus, Võrus, Tõrvas, Otepääl, Põlvas, Paides, Kohilas, Jõhvis, Põltsamaal ja Kloogarannas. Osalema on oodatud kõik soovijad, kel on vanust vähemalt 14 eluaastat. Hooaja viimane mäng on 21. juulil.

Suvevollel osalemiseks ei ole vaja kuuluda võistkonda, sest tiimid moodustatakse igal turniiril kohapeal. Esimeses etapis komplekteeritakse võistkonnad loosiga, järgmistel etappidel iga mängija reitingu järgi. Nii on iga nädala teisipäeval võimalik mängida koos uute toredate võrkpalliharrastajatega. Muretsema ei pea ka siis, kui satute suve jooksul mööda Eestit reisima, sest punktisüsteem on igal pool ühtne ning turniirist on lubatud osa võtta erinevates Suvevolle võistluspaikades.

Meeste ja naiste arvestuses peetakse võistlusi eraldi, välja arvatud juhul, kui nais- või meeskondi on alla kolme. Sel juhul koostatakse segavõistkonnad. Ühes võistkonnas on osalejate üldarvust olenevalt kolm või neli mängijat. Mängud peetakse rahvusvaheliste saalivõrkpalli reeglite järgi välitingimustes. Täpne turniirisüsteem ja ajakava selgub enne võistluste algust.

Suvevolle võistlustele saab end varem kirja panna leheküljel volley.ee. Registreerimine lõpeb päev enne võistlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles