Me ei kipu Roundupi keelustama

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanemad inimesed mäletavad veel tüütult pikki vagusid, mida kõblates lapsena suvel taskuraha teeniti. Nüüd tekib seda võimalust väga harva, sest mürgitada on lihtsam ja odavam. Kaugematele tagajärgedele enamasti ei mõelda.
Vanemad inimesed mäletavad veel tüütult pikki vagusid, mida kõblates lapsena suvel taskuraha teeniti. Nüüd tekib seda võimalust väga harva, sest mürgitada on lihtsam ja odavam. Kaugematele tagajärgedele enamasti ei mõelda. Foto: Ove Maidla / Postimees

Kui Prantsusmaa keelustas vähki tekitavat glüfosaati sisaldava Roundupi, tõusis see teema taas päevakorrale ka Eestis. Seda enam, et üha põhjalikumalt on kaalumisel idee muuta väike Eesti mahepõllumajandusmaaks.

Puhta toidu eestvõitleja, maaülikooli emeriitprofessor Anne Luik võttis sõna glüfosaadi kasutamise vastu. Ametnikud leidsid, et kui see on Euroopas lubatud, tuleb rohelist tuld näidata ka meil.

Euroopa käskude järgi

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles