Toidukohas Food’s head tuju otsimas

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
5,50 maksnud kebabieine sisaldas friikartuleid, kebabiburgerit, vabalt valitud karastusjooki ja valget kastet. 50 senti enam maksnud praes olid friikartulid, liha, marineeritud sibul ning punane ja valge kaste.
5,50 maksnud kebabieine sisaldas friikartuleid, kebabiburgerit, vabalt valitud karastusjooki ja valget kastet. 50 senti enam maksnud praes olid friikartulid, liha, marineeritud sibul ning punane ja valge kaste. Foto: Sten Mahov / Sakala

Mitu aastat Viljandis Tartu tänaval tegutsenud Raja Kebab laiendas oma haaret ning avas läinud kuu keskel Lossi ja Oru tänava nurgal kiirsöögikoha Food’s, mille tunnuslause on «Good mood». Sakala toidumeeskond käis seal pakutavat mekkimas. 

Head tuju läksin Food’si otsima koos reporteri Aivar Aotähe ja suvereporteri Merlin Kullaga ning suvefotograaf Merily Šmidtiga. Seltskonda tervitas leti taga naerusuine klienditeenindaja. Ühtegi teist einestajat keskpäeval toidusaalis polnud.

Suurel menüül, mis uksest sisse astudes kohe silma hakkas, oli kirjas kümmekond toitu ja jooki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles